ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Ψυχίατρος

Προσκυνώ τη χάρη σου λαέ μου…

Για μια ακόμη φορά αυτοί ήταν εκεί. Για μια ακόμη φορά προκάλεσαν τον θαυμασμό της Ευρώπης. Για μια ακόμη φορά βγήκαν νικητές από το γήπεδο. Γράφει για τον κόσμο του Παναθηναϊκού ο «Ψυχίατρος».

Προσκυνώ τη χάρη σου λαέ μου…

Πως το λέγαμε αυτό το σύνθημα από τη δεκαετία του ’90. «Δεν ξενερώνουμε ποτέ». Ε, ναι! Οσα χρόνια κι αν περάσουν, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και η Θύρα 13 δεν μένουν στα λόγια και στα συνθήματα, αλλά προχωρούν σε πράξεις. 12.000 κόσμου στη Λεωφόρο, κατακαλόκαιρο στο φιλικό με την Ουντινέζε. 15.000 στο παιχνίδι με την Κλαμπ Μπριζ, με μια ατμόσφαιρα αλλιώτικη από τις υπόλοιπες. Και χθες, 1000 πιστοί, εκεί. Χιλιόμετρα μακριά, δίπλα στην αγαπημένη Πανάθα, να τραγουδούν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, κάνοντας τους Βέλγους να υποκλίνονται να… βγάζουν φωτογραφίες. Τι κι αν πικράθηκαν από το αποτέλεσμα, τι κι αν η ομάδα τους απογοήτευσε. Αυτοί οι μάγκες κράτησαν ψηλά την πράσινη σημαία. Εδειξαν σε όλους τι σημαίνει οπαδός και κυρίως οπαδός του Παναθηναϊκού. Γιατί εμείς, αδέρφια, είμαστε από άλλη… πάστα. Είμαστε διαφορετικοί. Είμαστε αυτοί που «στις χαρές και στις λύπες» θα τραγουδάμε για τον Παναθηναϊκό μας, για τον «σύλλογο μεγάλο», για το «τριφύλλι», που μας δίνει μια από τις μεγαλύτερες χαρές στη ζωή μας. Δεν ξενερώνουμε, λοιπόν. Σε νίκες και σε ήττες, εμείς θα είμαστε εκεί. Στο πέταλο, στην κερκίδα, στο κάγκελο, με το κασκόλ μας και τη σημαία μας. Και θα δείχνουμε σε όλους, ποια είναι η πραγματική δύναμη του Παναθηναϊκού. Μη χαίρεστε, λοιπόν, εχθροί και «φίλοι» για τον αποκλεισμό. Η «ασπίδα» της ομάδας, εμείς δηλαδή, δεν σπάει. Θα είναι εκεί, να προστατεύει τη μεγάλη της αγάπη και να σας κάνει κάθε μα κάθε μέρα να το καταλαβαίνετε… Ο «Ψυχίατρος»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ