ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Το τμήμα Rugby του Παναθηναικού ΑΟ στο 8ο Greece Race for the Cure.

Εκπρόσωποι τόσο του γυναικείου όσο και του αντρικού τμήματος Rugby της ομάδας του Παναθηναικού στήριξαν ένθερμα με την παρουσια τους στον αγώνα των 5 χλμ, τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση με κοινωνικό σκοπό στην Ελλάδα.

Το τμήμα Rugby του Παναθηναικού ΑΟ στο 8ο Greece Race for the Cure.
Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», με την έγκριση της Αμερικανικής Οργάνωσης Susan G. Komen® και σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων και τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), διοργάνωσαν αυτή τη δράση που πραγματοποιήθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου 2016.
Τα καθαρά έσοδα από τον 8ο αγώνα Greece Race for the Cure® διατίθενται σε προγράμματα του Συλλογου «Άλμα Ζωής» για την ψυχοκοινωνική στήριξη γυναικών με εμπειρία καρκίνου μαστού και την ενημέρωση για πρόληψη και προαγωγή τηε έγκαιρης διάγνωσης.
Το τμήμα Rugby όπως και όλος ο Παναθηναικός Α.Ο. πάντα με σεβασμό και ευαισθησια, παραμένει αρωγος και υποστηρικτής κάθε προσπάθειας που προάγει τη ζωη, τη δύναμη, την ελπίδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.