ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Φέρτε τον στον Ολυμπιακό να τον… αδειάζει ο Ιμπάρμπο

Ποιος παίκτης των «ερυθρολεύκων» θα βλέπει... εφιάλτες με τον Κολομβιανό επιθετικό;

Φέρτε τον στον Ολυμπιακό να τον... αδειάζει ο Ιμπάρμπο

Είδατε τη φάση του πρώτου γκολ του Παναθηναϊκού; Είδατε τι έκανε ο Ιμπάρμπο και πως άδειασε τον προσωπικό του αντίπαλο πριν πλασάρει με μαγικό τρόπο με το αριστερό του πόδι και στείλει τη μπάλα στα δίχτυα;

Προφανώς και τα είδατε όλα αυτά. Μήπως προσέξατε ποιος ήταν ο αμυντικός που δεν… τον είδε ο Ιμπάρμπο; Ο Λαΐφης. Ο παίκτης που ανήκει στον Ολυμπιακό και παίζει δανεικός στη Σταντάρ Λιέγης. Τον έκανε ο Ιμπάρμπο να βλέπει εφιάλτες χθες το βράδυ. Στη φάση του 1-0 τον άφησε σαν να μην υπήρχε.

Εικόνες από τα… προσεχώς. Αν δουν οι Μποτία και Ντα Κόστα τι έπαθε ο Λαΐφης θα παρακαλάνε να μην βρεθούν ο ένας εναντίον ενός με τον Κολομβιανό και πάθουν τα ίδια. Όσο για τον Κύπριο; Αν έρθει στον Ολυμπιακό, μάλλον θα παρακαλάει να… λήξει ο δανεισμός του Ιμπάρμπο και να μην ανανεωθεί προκειμένου να αποφύγει νέους εφιάλτες.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.026 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.