ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Ολλανδία

«Πράσινο» το «Ελ. Βενιζέλος» απ το πρωί!

«Πρασίνισε» το «Ελ. Βενιζέλος» νωρίτερα το πρωί, με αρκετό κόσμο του Παναθηναϊκού να επιβιβάζεται σε αεροπλάνα, με προορισμό το Άμστερνταμ.

«Πράσινο» το «Ελ. Βενιζέλος» απ το πρωί!

Οι οπαδοί του «τριφυλλιού» κατέκλυσαν το αεροδρόμιο της Αθήνας, αναχωρώντας με πρωινές πτήσεις για την Ολλανδία, προκειμένου να βρεθούν κοντά στην ομάδα τους, για το αυριανό ματς με τον Άγιαξ.

Αρκετοί οπαδοί των «πράσινων» βρίσκονται ήδη από χθες στην ολλανδική πρωτεύουσα, με το μεγαλύτερο «όγκο» των φιλάθλων να ταξιδεύει σήμερα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στο αεροδρόμιο βρέθηκαν και οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι ταξιδεύουν για τη Φλωρεντία, χωρίς να συμβεί το παραμικρό όμως.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ