ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Επική στιχομυθία Σίνγκλετον – Τζέιμς στο twitter! (pics)

Ο Μάικ Τζέιμς «παραπονέθηκε» στον φίλο και παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης, Ντοντέι Ντρέιπερ, για το... FIFA και ο Κρις Σίνγκλετον μπήκε στην κουβέντα για να τους «ηρεμήσει» και να τους... προκαλέσει εμμέσως πλην σαφώς!

Επική στιχομυθία Σίνγκλετον - Τζέιμς στο twitter! (pics)

Οι δύο Αμερικανοί παίκτες του Παναθηναϊκού Superfoods, Μάικ Τζέιμς και Κρις Σίνγκλετον, έχουν εκφράσει άπειρες φορές δημόσια την αγάπη τους για τα παιχνίδια κονσόλας. Παράλληλα οι δυο τους δεν διστάζουν να… προκαλέσουν ο ένας τον άλλον σε «μονομαχία» μέσω twitter, όπως συνέβη χθες.

Ο Μάικ Τζέιμς είχε ανοίξει διάλογο με τον φίλο του και καλαθοσφαιριστή της Ρεάλ, Ντοντέι Ντρέιπερ, εκφράζοντας του παράπονα για το γεγονός πως ο δεύτερος δεν τον έχει προσκαλέσει να παίξουν FIFA εδώ και καιρό. «Αδερφέ άλλαξες… Κάποτε παίζαμε με τις ώρες FIFA και τώρα με έχεις ξεχάσει», ανέφερε στο ποστάρισμά του ο Τζέιμς.

Σε εκείνο το σημείο παρενέβη με χαρακτηριστικό στυλ ο Κρις Σίνγκλετον, ο οποίος… ξεκαθάρισε εμμέσως πλην σαφώς στους δύο κολλητούς πως δεν θα ήθελαν να αναμετρηθούν μέσω κονσόλας μπροστά του, διότι εκείνος είναι καλύτερος από αυτούς:

«Κανείς από τους δυο σας δεν θα ήθελε να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα τη συγκεκριμένη στιγμή», ήταν η απάντηση του Σίνγκλετον.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.