ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σκέψεις για αντικατάσταση και του Γκαλίνοβιτς

Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν... ενστάσεις για το αν μπορεί να ανταποκριθεί με επιτυχία ο Κροάτης στον ρόλο του και ήδη έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για πιθανή αντικατάστασή του, με παράλληλη επιστροφή του στις ακαδημίες

Σκέψεις για αντικατάσταση και του Γκαλίνοβιτς

Οι αλλαγές που ήδη έχουν ξεκινήσει στον Παναθηναϊκό έχουν την μορφή… καταιγίδας και αναμένεται να συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό και το επόμενο διάστημα. Οι “πράσινοι” προχώρησαν πολύ γρήγορα σε αλλαγή προπονητή (Ουζουνίδης αντί Στραματσόνι), τεχνικού διευθυντή (Λυμπερόπουλος αντί Ζιλμπέρτο), υπεύθυνο ακαδημιών (Φύσσας αντί Σαμαρά), ενώ θα γίνουν αλλαγές και στο ιατρικό τιμ (ο Καρβουνίδης είναι η πρώτη κίνηση του “Λύμπε”).

Δεν θα μείνουν, όμως, μόνο σε αυτές. Το θέμα του Μπαλτάκου αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες μέρες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Panathinaikos24.gr, το τελευταίο διάστημα υπάρχουν σκέψεις και συζητήσεις για αλλαγή και στο πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν… ενστάσεις σχετικά με τον Μάριο Γκαλίνοβιτς και αν μπορεί να ανταποκριθεί στον συγκεκριμένο ρόλο. Και μέσα σε όλα όσα του “χρεώνουν” είναι και η κατάσταση του Λουκ Στιλ, με τα πολλά και επαναλαμβανόμενα λάθη του Βρετανού, ο οποίος έχασε τη θέση του στην ενδεκάδα και είναι πιθανό να αποχωρήσει το καλοκαίρι.

Δεν αποκλείεται να προταθεί στον Γκαλίνοβιτς η επιστροφή του στις ακαδημίες, εκεί δηλαδή που βρισκόταν πριν αναλάβει αντί του Λάππα την περσινή σεζόν και ο Παναθηναϊκός να αναζητήσει άλλον προπονητή τερματοφυλάκων για την πρώτη ομάδα.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.886 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.