ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Φιέστα στο ημίχρονο του Παναθηναϊκός-Άρης για τα «φίνα κορίτσια»!

Ένα μικρό πάρτι τίτλου αναμένεται να γίνει στην ανάπαυλα του Παναθηναϊκός-Άρης, για τα φίνα κορίτσια που το βράδυ του Σαββάτου κατέκτησαν μέσα στου Ρέντη το 27ο πρωτάθλημα του συλλόγου!

Φιέστα στο ημίχρονο του Παναθηναϊκός-Άρης για τα «φίνα κορίτσια»!
Toν Άρη υποδέχεται στις 20:30 (Cosmote Sport 1, bwinΣΠΟΡ FM, sport-fm.gr) ο Παναθηναϊκός στο «Απόστολος Νικολαΐδης» στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League.

Ωστόσο όσοι βρεθούν απόψε στο ιστορικό γήπεδο του «τριφυλλιού» θα έχουν την ευκαιρία να αποθεώσουν την ομάδα βόλεϊ γυναικών η οποία κατέκτησε το βράδυ του Σαββάτου (27/4) το 27ο πρωτάθλημα της ιστορίας της επικρατώντας με σκορ 3-2 του Ολυμπιακού στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη!

Οι «πράσινες» μετά τη… φιέστα στο κλειστό γυμναστήριο «Παύλος Γιαννακόπουλος» και την απονομή του τροπαίου, θα έχουν και πάλι την ευκαιρία να βρεθούν μπροστά στους οπαδούς του Παναθηναϊκού και να κάνουν τον γύρο του θριάμβου στο γήπεδο της Λεωφόρου, με το Κύπελλο!

Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού
Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού 6.626 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θυμίζουμε ότι λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση του πέμπτου τελικού, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, συνεχάρη την ομάδα βόλεϊ γυναικών για το πρωτάθλημα με ένα συγκινητικό ποστάρισμα, για τη Ρούξι Ντουμιτρέσκου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.