ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Πόλεμος» μεταξύ Τζέιμς και οπαδών της Μπασκόνια στο Twitter! (pics)

Ένα «τιτίβισμα» που αφορούσε τη μεγάλη νίκη της Μπασκόνια επί της Ρεάλ, στάθηκε η αφορμή για να ξεσπάσει «μάχη» μεταξύ των οπαδών της ομάδας από τη Βιτόρια και του Μάικ Τζέιμς!

«Πόλεμος» μεταξύ Τζέιμς και οπαδών της Μπασκόνια στο Twitter! (pics)

Ιντερνετικός… πόλεμος ξέσπασε το βράδυ της Τρίτης στο Twitter με πρωταγωνιστές τους οπαδούς της Μπασκόνια και τον Μάικ Τζέιμς!

Λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης μεταξύ της Μπασκόνια και της Ρεάλ, η οποία κατέληξε εύκολα στα «χέρια» της πρώτης, ένας οπαδός ρώτησε τον Αμερικανό γκαρντ αν παρακολουθεί το εν λόγω παιχνίδι για να λάβει την αποστομωτική απάντηση του: «Όχι και να πω την αλήθεια δεν με ενδιαφέρει. Δεν θέλω να φανώ αγενής απλά είμαι ειλικρινής»., συμπληρώνοντας αργότερα το εξής: «Δεν με ενδιαφέρει αν η Μπασκόνια θα κερδίσει, απλά θέλω οι φίλοι μου να παίξουν καλά.»

Η ειλικρίνεια και η αμεσότητα του Τζέιμς φαίνεται πως ενόχλησε τους Βάσκους οι οποίοι προσπάθησαν να «στήσουν» στη «γωνία» τον γκαρντ του Παναθηναϊκού, χαρακτηρίζοντας τον μέχρι και αχάριστο, κατηγορώντας τον επίσης πως ξεχνά πολύ γρήγορα το παρελθόν του. Από την πλευρά του, ο Τζέιμς, προσπαθούσε να καταστήσει σαφές με κάθε τρόπο πως υποστηρίζει μόνο την ομάδα που αγωνίζεται και αυτή είναι ο «Εξάστερος», θυμώνοντας ακόμη περισσότερο τους οπαδούς της ομάδας από τη Βιτόρια.

Ένας οπαδός των Βάσκων τον ρώτησε μάλιστα αν πιστεύει πως ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα συγκριτικά με τη δική του, με τον Αμερικανό γκαρντ να προχωρά σε μία λιτή και… αποστομωτική επίσης ατάκα, αποκρούοντας τα λεγόμενα των οπαδών, οι οποίοι έθεσαν σε σύγκριση τα δύο κλαμπ, χαρακτηρίζοντας μάλιστα την Μπασκόνια ως υπερδύναμη: «Έξι αστέρια φίλε, αυτό μόνο θα σου πω…». 

tzeims-1

Την… συντονισμένη «επίθεση» των οπαδών της Βιτόρια ακολούθησαν οι φωνές της λογικής, με αρκετούς Ισπανούς αλλά και Βάσκους φιλάθλους να δικαιολογούν απόλυτα τη στάση του Μάικ Τζέιμς, ο οποίος νωρίτερα τους είχε υπενθυμίσει πως στο διάστημα που αγωνίστηκε εκεί έδωσε και την ψυχή του, μπαίνοντας στο παρκέ ακόμη και τραυματίας προκειμένου να βοηθήσει του συμπαίκτες του.

Φανταστείτε να είχε ηττηθεί από τη Ρεάλ η ομάδα του Αλόνσο στην χθεσινή αναμέτρηση, το τι θα είχε συμβεί…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.