ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κέρδισε ένα XBOX ONE μαζί με το FIFA 17!

Panathinaikos24 Team
08.01.2017 | 10:21
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κέρδισε ένα XBOX ONE μαζί με το FIFA 17! | Panathinaikos24.gr

Μεγάλος διαγωνισμός από το panathinaikos24.gr

Παίρνεις μέρος στην κλήρωση για το XBOX  ONE μαζί με το FIFA 17, κάνοντας LIKE και SHARE το άρθρο! Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου!

Αποκτήστε το Πακέτο Xbox One 500GB EA Sports™ FIFA 17, το οποίο περιλαμβάνει σκληρό δίσκο 500GB, πλήρη λήψη του παιχνιδιού FIFA 16, τρία FIFA Ultimate Team™ Loan Legends και ένα μήνα συνδρομή στην υπηρεσία EA Access.

Ζήστε την εμπειρία του βελτιωμένου παιχνιδιού σε όλο το γήπεδο με το FIFA 17έχοντας στη διάθεσή σας περισσότερες ευκαιρίες να δημιουργήσετε στιγμές μαγείας.

Με την υποστήριξη της Frostbite, το FIFA 17 μεταμορφώνει τον τρόπο που παίζετε, αγωνίζεστε και συνδέεστε συναισθηματικά με το παιχνίδι. Το FIFA 17 σας βυθίζει σε αυθεντικές εμπειρίες ποδοσφαίρου, αξιοποιώντας την περίπλοκη φύση μιας νέας μηχανής παιχνιδιού, συστήνοντάς σας παράλληλα σε γεμάτους βάθος και συναίσθημα παίκτες ποδοσφαίρου και μεταφέροντάς σας σε νέους κόσμους που είναι προσβάσιμοι μόνο μέσω του παιχνιδιού. Η απόλυτη καινοτομία στον τρόπο που οι παίκτες σκέπτονται και κινούνται, αλληλεπιδρούν σωματικά με τους αντιπάλους και εκτελούν την επίθεση σας σας δίνει τη δυνατότητα να είστε ο κύριος της κάθε στιγμής που περνάτε στο γήπεδο.

Το δώρο είναι η μια προσφορά της monstermedia