ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ

«Βέβαιη η επάνοδος του συλλόγου σε Ελλάδα και Ευρώπη»

Ο Τάκης Μπαλτάκος πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ως αντιπροέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

«Βέβαιη η επάνοδος του συλλόγου σε Ελλάδα και Ευρώπη»

Ο νέος αντιπρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ, τόνισε πως έχει πλήρη επίγνωση της ιστορίας του συλλόγου αλλά και της ευθύνης η οποία συνοδεύει το πόστο του ενώ παράλληλα εξέφρασε την πεποίθηση για την επάνοδο του Παναθηναϊκού εντός και εκτός συνόρων.

Αναλυτικά:

«Ευχαριστώντας τον κύριο Αλαφούζο για την πρότασή του, αναλαμβάνω καθήκοντα αντιπροέδρου με πλήρη επίγνωση της λαμπρής ιστορίας του συλλόγου, με συναισθηματική φόρτιση αντίστοιχη του βάρους και της ευθύνης που η θέση αυτή συνεπάγεται, με διάθεση πάντα ενωτική και με ακλόνητη την πεποίθηση ότι η βέβαιη επάνοδος του Παναθηναϊκού στη θέση που δικαιωματικά του ανήκει, σε Ελλάδα και Ευρώπη, θα είναι στέρεη, μόνιμη και θεσμική».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.