ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Επαγγελματικές» οι μαχαιριές σε 25χρονο φίλαθλο του ΠΑΟ από χούλιγκαν με διακριτικά της ΑΕΚ

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν δύο ημέρες μετά, τα όσα συνέβησαν μετά τη λήξη του ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ το βράδυ της Κυριακής, όταν χούλιγκαν με διακριτικά της ΑΕΚ μαχαίρωσαν «επαγγελματικά» έναν 25χρονο φίλαθλο του Παναθηναϊκού μέσα σε τρόλεϊ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

«Επαγγελματικές» οι μαχαιριές σε 25χρονο φίλαθλο του ΠΑΟ από χούλιγκαν με διακριτικά της ΑΕΚ

Λίγη ώρα μετά το περιστατικό, λίγες πληροφορίες είχαν γίνει γνωστές, οι οποίες έκαναν λόγο για συμπλοκή ανάμεσα σε φίλους του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ και τον τραυματισμό ενός επιβάτη τρόλεϊ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.