ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εσιέν κατά Παναθηναϊκού!

Δείτε τι έγραψε στο Instagram για τον κόσμο του Παναθηναϊκού και τη διοίκηση ο Γκανέζος. Ξεχνά ότι έβγαλε ένα... τσουβάλι λεφτά, δίχως να παίζει.

Εσιέν κατά Παναθηναϊκού!

Σχόλιο εναντίον της διοίκησης του Παναθηναϊκού έκανε ο Μάικλ Εσιέν στο Instagram, απαντώντας σε φίλο της ομάδας. Ο Γκανέζος πρώην ποδοσφαιριστής του τριφυλλιού ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό, με αρκετούς οπαδούς της ομάδας να του κάνουν σχόλια και να αναφέρονται και στη θύρα 13. Ο Εσιέν απάντησε σε ένα απ’ αυτά, λέγοντας πως λυπάται για τη θύρα 13, πως ο πρόεδρος δεν… νιώθει τον κόσμο και πως η διοίκηση… σκοτώνει έναν μεγάλο σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός.

Φαίνεται πως ο Γκανέζος ξεχνά ότι απ’ αυτή την ομάδα πήρε ένα… σκασμό χρήματα, δίχως να προσφέρει τα αναμενόμενα…

Δείτε τη φωτογραφία με το σχόλιο του Μάικλ Εσιέν για τον κόσμο και τη διοίκηση

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.197 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
εσιεν

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.