ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ

Τελειώνει του Λάσμε

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνει η «υπόθεση Λάσμε» στον Παναθηναϊκό με την επικείμενη συζήτηση του Τσάβι Πασκουάλ με την διοίκηση των «πρασίνων» να καθορίζει τις επόμενες κινήσεις του συλλόγου αναφορικά με το ζήτημα

Τελειώνει του Λάσμε

Η αναμέτρηση με τη Γαλατά ανήκει στο παρελθόν και πλέον ο Παναθηναϊκός έχει στρέψει την προσοχή του στην περίπτωση του Στεφάν Λάσμε.

Η επιστροφή του 34χρονου Γκαμπονέζου στους «πράσινους» συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες μέχρι στιγμής, αλλά οι τελικές κινήσεις του συλλόγου θα καθοριστούν μετά την επικείμενη συζήτηση του Τσάβι Πασκουάλ με τη διοίκηση.

Συν τοις άλλοις, οι «πράσινοι» δεν «παίζουν» μόνοι τους στην συγκεκριμένη υπόθεση καθώς στο παιχνίδι της διεκδίκησης της υπογραφής του free agent Λάσμε έχει μπει η Μακάμπι αλλά και η Μπαρτσελόνα.

Μετά το «άκυρο» από Μπάρτσα και Ρεάλ: Στην πραγματικότητα ο Χεζόνια έχει μόνο μία «σωστή» επιλογή
Μετά το «άκυρο» από Μπάρτσα και Ρεάλ: Στην πραγματικότητα ο Χεζόνια έχει μόνο μία «σωστή» επιλογή 12.050 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι άμεσες και η κατάληξη της υπόθεσης είναι ζήτημα ημερών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.