ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μάγκας Μπεργκ: τι απάντησε στις… προκλήσεις Μπελεβώνη

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναιτωλικού νόμιζε πως βρίσκεται στο... Αγρίνιο και άρχισε να μιλάει στον Σουηδό κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά ο Μπεργκ του απάντησε όπως έπρεπε

Μάγκας Μπεργκ: τι απάντησε στις... προκλήσεις Μπελεβώνη

Ο Μάρκους Μπεργκ είναι ασταμάτητος το τελευταίο διάστημα και σκοράρει απέναντι σε κάθε αντίπαλο, όμως κάποιοι εξακολουθούν να ασχολούνται για άλλους λόγους μαζί του. Κι αντί να βλέπουν το… ξύλο που τρώει ο Σουηδός από κάθε αμυντικό του πρωταθλήματος, τον κατηγορούν πως παίζει με τους αγκώνες.

Το ίδιο έκανε και ο Μάκης Μπελεβώνης, ο οποίος χωρίς λόγο και αιτία άρχισε να… προκαλεί τον Μπεργκ στη Λεωφόρο και μάλιστα τη στιγμή που το παιχνίδι ήταν σε εξέλιξη. Ο παράγοντας του Παναιτωλικού, προφανώς εκνευρισμένος επειδή η ομάδα του έχανε με 3-0 εκείνη τη στιγμή και ο Μπεργκ είχε σημειώσει τα δύο τέρματα, βρισκόταν στην πλάγια γραμμή και άρχισε να μιλάει στον επιθετικό του Παναθηναϊκού λέγοντας του να παίζει πιο ήρεμα! Απίστευτα πράγματα, που δεν γίνονται πουθενά αλλού.

Κι αντί να τον σταματήσει ο τέταρτος διαιτητής, χρειάστηκε να πάει ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου για να πει του τεχνικού διευθυντή του Παναιτωλικού να μην μιλάει στους ποδοσφαιριστές. Πάντως, ο Μπεργκ δεν έμεινε απαθής στο σκηνικό. Γύρισε και απάντησε με κατάλληλο τρόπο στον Μπελεβώνη, που θεώρησε πως η Λεωφόρος είναι… Αγρίνιο και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Του είπε να σταματήσει να μιλάει και να γυρίσει στον πάγκο του, ενώ του έδειξε με τις κινήσεις του το… ξύλο που είχε φάει από τους αμυντικούς της ομάδας του. Φυσικά, η καλύτερη απάντηση του Μπεργκ ήταν τα τρία γκολ που σημείωσε εναντίον του Μπελεβώνη και της ομάδας του.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.229 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.