ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ 1-3

Έφυγαν με το «διπλό»

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-1 σετ του ΑΣ Μακεδόνες, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών.

Έφυγαν με το «διπλό»

Ο Παναθηναϊκός  βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας με 4 πόντους διαφορά από τον Ολυμπιακό. Οι πράσινες σήμερα έφτασαν σε μία εύκολη νίκη με 1-3 σετ για την  21η αγωνιστικής της Α1 Γυναικών.

Το ματς

Τα φίνα κορίτσια μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και πήραν κεφάλι στο σκορ από την αρχή του πρώτου σετ. Τα κορίτσια του ΑΣ Μακεδόνων προσπάθησε να μειώσει στο σκορ και να μπει στη διεκδίκηση του σετ αλλά δεν τα κατάφερε. Έτσι ο Παναθηναϊκός έφτασε σε μία εύκολη κατάκτηση του σετ, με 17-25.

Το δεύτερο σετ εξελίχθηκε σε περίπατο για τα κορίτσια του Δημήτρη Καζάζη. Ο Παναθηναϊκός έφτασε σε μία εύκολη κατάκτηση με 12-25 και ολα έδειχναν ότι η νίκη με 0- στα σετ ήταν δεδομένη.

Έτσι τα κορίτσια του τριφυλλιού μπήκαν πιο χαλαρά στο τρίτο σετ, κάτι που φυσικά τους στοίχισε. Για την ακρίβεια οι γηπεδούχες μείωσαν σε 1-2 σετ και μπήκαν δυνατά και πάλι στο παιχνίδι.

Μετά το… σοκ το τρίτου σετ οι πράσινες «ξύπνησαν» και πάλι, μπήκαν δυνατά και πήραν το 4ο σετ με 17-25 και έφτασαν σε μία εύκολη νίκη.

Σετ: 17-25, 12-25, 31-29, 17-25

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ