ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στη δεύτερη… καίγονται Τριτσώνης και Κουκουλάκης

Η διαιτησία του Κύζα στην Τούμπα φαίνεται πως έβγαλε... κίτρινη κάρτα για τους Τριτσώνη και Κουκουλάκκη και σε περίπτωση που επαναληφθεί το σκηνικό, αναμένεται να υπάρξει άρση της εμπιστοσύνης από FIFA και UEFA προς το πρόσωπο τους.

Στη δεύτερη... καίγονται Τριτσώνης και Κουκουλάκης

Ο Δραμινός ρέφερι ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με τα σφυρίγματά του στον επαναληπτικό ημιτελικό ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού, αφήνοντας με τεράστια παράπονα τους “πράσινους”. Η ευθύνη βέβαια βαραίνει και το δίδυμο της ΚΕΔ που τον επέλεξε για ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι, εκείνος ωστόσο δεν τους δικαίωσε.

Σύμφωνα με τη “Live Sport” η διαιτησία του Κύζα στην Τούμπα, σε συνδυασμό με τα όσα έχουν συμβεί φέτος στην ελληνική διαιτησία, έχουν βγάλει “κίτρινη κάρτα” στους Τριτσώνη και Κουκουλάκη.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 34.015 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.