ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

6 σκηνές που ακόμα αναρωτιόμαστε πως επέζησαν οι πρωταγωνιστές (vids)

Η επιβίωση είναι μια λέξη με 8 γράμματα και παράλογα σενάρια.

6 σκηνές που ακόμα αναρωτιόμαστε πως επέζησαν οι πρωταγωνιστές (vids)

Η λίστα που ακολουθεί θα σε παραξενέψει. Πώς γίνεται να απορούμε με πράγματα τόσο προφανή; Μιλάμε για ηθοποιούς που εισήγαγαν ένα μοτίβο. Το «μόνος μου και όλοι σας» δεν είναι πρωτόφαντο στο σινεμά. Υπάρχει όμως ένα όριο που από ένα σημείο και μετά ξεπερνιέται. Ένας μόνος του, περικυκλωμένος από 50 άτομα, με σπαθιά, με όπλα, με riffles και να καταφέρνει να βγει άφθαρτος σχεδόν; Ε όχι ρε παιδιά. Πείτε μας και μας το κόλπο που ούτε με τον ένα δεν την βγάζουμε καθαρή. Οι 6 σκηνές είναι απόλυτα μέσα στους κανόνες της επιβίωσης που μας στέλνει στο τρελάδικο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ