ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πληθαίνουν τα σενάρια για επιστροφή Βαρδινογιάννη

Φουντώνουν το τελευταίο διάστημα οι φήμες για επιστροφή της οικογένειας Βαρδινογιάννη στον Παναθηναϊκό.

Πληθαίνουν τα σενάρια για επιστροφή Βαρδινογιάννη

Είναι γνωστό ότι εδώ και καιρό ακούγεται και γράφεται η πιθανότητα επιστροφής της οικογένειας Βαρδινογιάννη στον Παναθηναϊκό. Όχι από επίσημα χείλη. Οι φήμες διαδέχονται η μία την άλλη, αλλά το τελευταίο διάστημα έχουν φουντώσει.

Σύμφωνα με αυτές, ο άνθρωπος που είναι έτοιμος να αναλάβει το «τριφύλλι» είναι ο γιος του Γιώργου Βαρδινογιάννη, Νίκος. Μάλιστα, άνθρωποι κοντά στο περιβάλλον της οικογένειας τονίζουν ότι η επιστροφή είναι πιο κοντά από ποτέ. Ξαναγράφουμε, πάντως, ότι επισήμως δεν λέγεται το παραμικρό.

Ούτε από τον Παναθηναϊκό, ούτε, φυσικά, από την οικογένεια, η οποία, πάντα, είχε τη στρατηγική των «κλειστών στομάτων». Κρατάμε το γεγονός ότι οι φήμες είναι πιο έντονες από ποτέ και βλέπουμε…

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 34.992 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.