ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χαμός στο twitter με την κατάσταση στον Παναθηναϊκό (pics)

Οι οπαδοί του «τριφυλλιού» έχουν κατακλύσει το Twitter, σχολιάζοντας με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο τα τεκταινόμενα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Χαμός στο twitter με την κατάσταση στον Παναθηναϊκό (pics)

Η είδηση-βόμβα της παραίτησης του Νίκου Λυμπερόπουλου έσκασε σαν «βόμβα», ωστόσο σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, οι φίλοι του Παναθηναϊκού κατάφεραν να κατακλύσουν το Twitter, σχολιάζοντας τα τελευταία γεγονότα με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο.

Την τελευταία ώρα, μετά την ανακοίνωση του «διαζυγίου» με τον «Λύμπε», το hashtag #paofc έχει καταφέρει να ανελιχθεί μεταξύ των κορυφαίων trends της ελληνικής κοινότητας. Δείτε μερικά από τα σχόλια τα οποία μαρτυρούν το κλίμα που επικρατεί αυτή την ώρα στα social media.

https://twitter.com/mtd1mtd/status/878212337114652672

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.