ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Αυτή είναι μεταγραφή: Η κυρία Άλτμαν θα μας κάνει να… ξεχάσουμε τη Ζοζεφίν! (pic)

Ο Ισραηλινός έρχεται στον Παναθηναϊκό και μαζί του θα φέρει την υπέροχη σύζυγό του.

Αυτή είναι μεταγραφή: Η κυρία Άλτμαν θα μας κάνει να... ξεχάσουμε τη Ζοζεφίν! (pic)
Ο Μάρκους Μπεργκ οδεύει προς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Αλ Αΐν και μαζί του εκτός από τα πολλά και ωραία γκολ σίγουρα θα μας λείψει και η σύζυγός του, Ζοζεφίν, που αποτελούσε μία από τις πιο όμορφες παρουσίες στη Λεωφόρο.

Αν, όμως, οι “πράσινοι” πραγματοποιήσουν τη μεταγραφή του Άλτμαν, τότε θα βρεθεί και η… αντί – Ζοζεφίν. Η σύζυγος του Ισραηλινού μέσου, Γιουβάλ Γκολάν, η οποία πήγαινε μαζί σχολείο με τον Άλτμαν, είναι κουκλάρα και μια βόλτα στο Instagram θα σε κάνει να το καταλάβεις και να… ξεχάσεις τη Ζοζεφίν.

Δείτε την εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ