ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΟΥΗΔΟΥ

Πρώτα ο Μπεργκ και μετά ο τεχνικός διευθυντής

Panathinaikos24 Team
26.06.2017 | 09:28
Πρώτα ο Μπεργκ και μετά ο τεχνικός διευθυντής | Panathinaikos24.gr

Οι «πράσινοι» έχουν θέσει ως προτεραιότητα την ολοκλήρωση της υπόθεσης του Μάρκους Μπεργκ, η οποία θα δώσει το έναυσμα για να «τρέξει» το ζήτημα της αντικατάστασης του Νίκου Λυμπερόπουλου.

Οι «πράσινοι» μπαίνουν δυναμικά στην τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου, έχοντας ως κύριο στόχο το οριστικό κλείσιμο των ανοικτών «μετώπων» που αφορούν τον Μάρκους Μπεργκ αλλά και το πόστο του τεχνικού διευθυντή, που έμεινε κενό μετά την αποχώρηση του Νίκου Λυμπερόπουλου.

Η προτεραιότητα που έχει τεθεί στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού, είναι η ολοκλήρωση της υπόθεσης του Μάρκους Μπεργκ. Η πώληση του Σουηδού φορ στην Άλ Αΐν βρίσκεται σε πρώτο πλάνο και η περάτωσή της θα ανοίξει τον δρόμο για την αντίστοιχη υπόθεση του αντι-Λύμπε.

Ήδη, έχουν γραφτεί και ακουστεί αρκετά ονόματα για την ανάληψη του εν λόγω πόστου, όπως του Νίκου Νταμπίζα, του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, του Κώστα Αντωνίου και άλλων, ωστόσο οι επόμενες ημέρες θα οδηγήσουν στο ξεκαθάρισμα του τοπίου, όσον αφορά το πρόσωπο που θα κληθεί να αντικαταστήσει τον «Λύμπε».