ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γκαμπάλα: Οι κακές αναμνήσεις… ξυπνούν!

Ο σύλλογος από το Αζερμπαϊτζάν έρχεται ξανά στο διάβα του Παναθηναϊκού, ο οποίος μόνο ευχάριστες αναμνήσεις δεν έχει από την προηγούμενη συνάντησή τους.

Γκαμπάλα: Οι κακές αναμνήσεις... ξυπνούν!

Έχουν περάσει δύο χρόνια από τον οδυνηρό αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τους ομίλους του Europa League, με «θύτες» τους Αζέρους. Η Γκαμπάλα βρέθηκε στον δρόμο των «πρασίνων» στα πλέι οφ των ομίλων τη σεζόν 2014-15 και χρειάστηκε δύο ισοπαλίες (0-0 στο Αζερμπαϊτζάν και 2-2 στην Αθήνα) ώστε να θέσει νοκ-άουτ την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, προκαλώντας ένα μεγάλο σοκ στον σύλλογο.

Δύο χρόνια μετά το… κακό συναπάντημα του με τη… νεαρά (μετρά 22 χρόνια ζωής) ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν, υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες ώστε η ιστορία να επαναληφθεί, ωστόσο οι Αζέροι χρειάζεται να αντιδράσουν μετά το εντός έδρας 1-1 κόντρα στη Γιαγκελόνια, αποτέλεσμα που τους φέρνει με την «πλάτη» στον «τοίχο» όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση.

Η Γκαμπάλα δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει κάποιον εγχώριο τίτλο, όμως έχει ως highlight την περσινή της σεζόν, τερματίζοντας 2η πίσω από τη μεγάλη δύναμη της χώρας, Καραμπάγκ. Στον πάγκο της κάθεται την τελευταία τριετία ο Ρομάν Γκριγκόρτσουκ (52 ετών) ενώ ο σύλλογος δίνει τα ευρωπαϊκά του ματς στην «Μπακσέλ Αρίνα», χωρητικότητας 15.000 θεατών.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.455 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ρόστερ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.