ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Συνεχίζονται οι εγγραφές στον Ερασιτέχνη

Οι εγγραφές των νέων μελών στον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο, αλλά και οι ανανεώσεις των παλιών συνεχίζονται.

Συνεχίζονται οι εγγραφές στον Ερασιτέχνη

Για την ολοκλήρωση της εγγραφής μέλους στον Παναθηναϊκό Α.Ο. απαιτούνται:

α. Αίτηση εγγραφής. Το έντυπο εγγραφής διατίθεται ηλεκτρονικά και στο κλειστό γυμναστήριο “Παύλος Γιαννακόπουλος” (Θύρα 7Α, γήπεδο Απ. Νικολαΐδης), β. Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας, γ. Καταβολή του χρηματικού ποσού των εξήντα ευρώ 60,00€ (εγγραφή και ένα (1) έτος συνδρομής).

Στην ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού Α. Ο., μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το πως θα ολοκληρώσετε την εγγραφή σας ως μέλος του Συλλόγου.

Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς
Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς 110 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.