ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Έτοιμος για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας ο Π.Α.Ο.!

Ο μεγαλύτερος στόχος του τμήματος Ποδηλασίας του Παναθηναϊκού Α.Ο. απέχει μόλις λίγες ημέρες καθώς την Παρασκευή 22/9 ξεκινά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Πίστας για το 2017 που θα διεξαχθή από τις 22 έως τις 24 του μηνός στο Ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο του Ο.Α.Κ.Α..

Έτοιμος για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας ο Π.Α.Ο.!

Ο Παναθηναϊκός συμμετέχει με τους καλύτερους αθλητές και αθλήτριές του (εξι άνδρες και δύο γυνάικες) σε όλα τα αγωνίσματα ανδρών και γυναικών και φιλοδοξεί να μπει στη διοργάνωση με το δεξί και με μία θέση στο βάθρο στο αγώνισμα του ομαδικού πουρσουίτ (4000μ) το απόγευμα της Παρασκευής!

Οπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Ερασιτέχνης “Προσδοκώντας να έχουμε τη στήριξη των φίλων του Συλλόγου μας και να δούμε το ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ να “πρασινίζει”, παραθέτουμε το αναλυτικό πρόγραμμα όπως κοινοποιήθηκε από την Ομοσπονδία. Η είσοδος στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο Αθήνας είναι ελεύθερη. Ας είμαστε όλοι εκεί”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.