ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ

Ούτε ένας πυρσός…

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στα πρόθυρα τιμωρίας της έδρας του και το άναμμα ενός πυρσού στα επικείμενα παιχνίδια μπορεί να αποβεί μοιραίο.

Ούτε ένας πυρσός...

Από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός είναι δις υπότροπος για την συμπεριφορά των φιλάθλων του, θα πρέπει να υπάρξει η ανάλογη μέριμνα ώστε να μην έλθει η τρίτη και… καταδικαστική -για τη Λεωφόρο- φορά.

Στο επικείμενο εντός έδρας ματς με τη Λάρισα, ο κόσμος του «τριφυλλιού» πρέπει να είναι αρκετά προσεκτικός, καθώς ακόμη και ένας… πυρσός, μπορεί να οδηγήσει σε τιμωρία της έδρας και η ομάδα να αγωνιστεί δίχως κόσμο στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (28/10), γεγονός που θα προκαλέσει πλήγμα στα ταμεία αλλά και στην ψυχολογία του «τριφυλλιού».

Για τον λόγο αυτό, όπως αναφέρει η «Πράσινη», η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναμένεται να εκδώσει ανακοίνωση τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να επιστήσει την προσοχή των οπαδών, ζητώντας τους την προστασία της έδρας και της ομάδας συνολικά.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.520 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.