ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πίσπας: «Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τα προβλήματα του συλλόγου»

Για το γεγονός ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού πρέπει να μείνουν ανεπηρέαστοι από τα προβλήματα στην ΠΑΕ μίλησε ο Σωτήρης Πίσπας.

Πίσπας: «Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τα προβλήματα του συλλόγου»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova

Για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΛ: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Μας έδωσε ώθηση για τη συνέχεια και καλή ψυχολογία για τα δύσκολα ματς που ακολουθούν».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός: «Πιστεύω ότι δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τα προβλήματα του συλλόγου. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στα αγωνιστικά θέματα και στο στόχο μας. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας τεράστιος σύλλογος και εμείς οι παίκτες, δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο, πέρα από το αγωνιστικό. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον αγώνα και στις προπονήσεις και να μην σκεφτόμαστε τίποτα άλλο, πέρα από αυτά».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.410 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δυσκολεύεται να πάρει αποτελέσματα σε εκτός έδρας αγώνες: «Δεν υπάρχει εξήγηση. Είναι θέμα ψυχολογίας και κάπου πρέπει να κάνουμε την αρχή. Πιστεύω ότι αυτή η αρχή θα γίνει στη Λαμία και θα ακολουθήσει μια καλή συνέχεια».

Για το παιχνίδι με τη Λαμία: «Η Λαμία είναι καλή ομάδα και την περιμένω “κλειστή” και “σφικτή” στην άμυνα. Εμείς θα βρούμε τον τρόπο για να διασπάσουμε την άμυνα της και να κερδίσουμε».

Για τη δεύτερη επαγγελματική σεζόν του στον Παναθηναϊκό: «Φυσικά και υπάρχουν περισσότερες απαιτήσεις για μένα, προκειμένου να παίξω στην πρώτη ομάδα. Πρέπει να δουλεύω καθημερινά και να βελτιώνομαι, να έχω υπομονή και να δουλεύω σκληρά και καλά σε καθημερινή βάση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.