ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG

Χρειάζεται τον κόσμο του, αλλά χρειάζεται και επενδυτή

Ο Διονύσης Δεσύλλας γράφει για την απόφαση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να δώσει στη δημοσιότητα τους λογαριασμούς για οικονομική ενίσχυση από τον κόσμο και στέκεται στη συνέχεια για να μπει ένα τέλος στην εφιαλτική περίοδο.

Χρειάζεται τον κόσμο του, αλλά χρειάζεται και επενδυτή

Αποτελεί κοινή συνείδηση το γεγονός ότι τέτοιες στιγμές δεν τις έχει ζήσει ξανά ο Παναθηναϊκός. Ναι, υπήρχαν εποχές δύσκολες και στο παρελθόν, πρόσφατο και μη, αλλά αυτό που συμβαίνει το τελευταίο δίμηνο αποτελεί τη μεγαλύτερη κρίση συνολικά στην ιστορία αυτού του τόσο μεγάλου συλλόγου. Μετά την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να σταματήσει να χρηματοδοτεί και έπειτα από τη μη συμφωνία του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, το… καράβι, επί της ουσίας, είναι ακυβέρνητο και ο αγώνας πρώτα για επιβίωση και στη συνέχεια για τα υπόλοιπα, πάρα μα πάρα πολύ δύσκολος.

Χθες, επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά και με ένα διαφορετικό τρόπο, η σκληρή πραγματικότητα για το “τριφύλλι”. Η ΠΑΕ, μέσω δήλωσης του Βασίλη Κωνσταντίνου, έδωσε στη δημοσιότητα λογαριασμούς, μέσω των οποίων ο απλός κόσμος μπορεί να συνδράμει οικονομικά και να βοηθήσει την ομάδα, προσφέροντας όποιο ποσό επιθυμεί και φυσικά μπορεί. Ο ίδιος ο Κωνσταντίνου τόνισε ότι δεν περισσεύει κανείς απ’ αυτή την προσπάθεια που γίνεται και κάλεσε τους φιλάθλους να προσφέρουν για μια “νέα αρχή”.

Εννοείται πως κάθε οικονομική βοήθεια από τον απλό κόσμο, είτε μέσω των λογαριασμών, είτε μέσω αγοράς εισιτηρίων διαρκείας, είτε μέσω της παρουσίας του στο γήπεδο, είναι ευπρόσδεκτη για την ΠΑΕ και σημαντική. Και, πιθανότατα, αυτά τα ποσά που θα συγκεντρωθούν θα λύσουν κάποια άμεσα προβλήματα και θα δώσουν “ανάσες” στο κλαμπ, στη δύσκολη προσπάθεια που γίνεται να… μαζευτούν τα ασυμμάζευτα. Δεν χωρά αμφιβολία επ’ αυτού. Δεν αρκεί, όμως, για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού.

Το έχουμε γράψει και το έχουμε τονίσει ξανά. Ολες αυτές οι κινήσεις είναι σημαντικές και συγκινητικές από κάθε άποψη και θα βοηθήσουν. Για να… σταθεί, όμως, ξανά στα πόδια του ο Παναθηναϊκός και να αρχίσει να ξαναγίνεται αυτός που θέλουν όλοι, εντός και εκτός, απαιτείται σοβαρή χρηματοδότηση, πλάνο και όραμα από άνθρωπο ή ανθρώπους που θα θελήσουν να εμπλακούν και να αναλάβουν τα ηνία της ΠΑΕ. Το κακό είναι ότι, μέχρι τώρα, πλην του ενδιαφέροντος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και της μη συμφωνίας του με τον Γιάννη Αλαφούζο, δεν υπάρχει το παραμικρό. Το τι μπορεί να συμβεί στο επόμενο διάστημα δεν μπορεί να το ξέρει κανείς. Το βέβαιο είναι ότι ο Παναθηναϊκός χρειάζεται τους οπαδούς του, χρειάζεται, όμως, πολύ περισσότερο επενδυτή, για να μπει ένα τέλος σε όλη αυτή την εφιαλτική περίοδο που διανύει η ομάδα από τον Αύγουστο και μετά…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE