ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Άλλος… Παναθηναϊκός στην Καρδίτσα

Ευρύ rotation από τον Ουζουνίδη για το αυριανό (24/10, 17:15) ματς Κυπέλλου με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Η πιθανή ενδεκάδα και τα πλάνα του Εβρίτη τεχνικού.

Άλλος... Παναθηναϊκός στην Καρδίτσα

Από τη Λαμία στην Καρδίτσα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος πριν το μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου (28/10) με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, έχει μπροστά του… υποχρέωση Κυπέλλου κόντρα στην τοπική Αναγέννηση, για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων της διοργάνωσης.

Στην Καρδίτσα αναμένεται να παρουσιαστεί μία εντελώς διαφορετική έκδοση του «τριφυλλιού», καθώς αποτελεί ειλημμένη απόφαση το ευρύ rotation από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος θέλει να ξεκουράσει τα βασικά στελέχη της ομάδας εν όψει ντέρμπι και να «τσεκάρει» την απόδοση των αναπληρωματικών.

Σήμερα αναμένεται η ανακοίνωση της αποστολής για Καρδίτσα, στην οποία δεν θα συμπεριληφθούν ονόματα όπως οι Μολέδο και Άλτμαν (τιμωρημένοι) και οι Τσάβες, Τζανδάρης, Λουτσιάνο (τραυματίες). Αντίθετα, επιστρέφει ο Σιλά που εξέτισε την ποινή του.

Δημάτος: «Σοβαρές πιθανότητες ο Κυπελλούχος να αρχίσει από τον δεύτερο προκριματικό του Europa»
Δημάτος: «Σοβαρές πιθανότητες ο Κυπελλούχος να αρχίσει από τον δεύτερο προκριματικό του Europa» 982 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσον αφορά την ενδεκάδα, το πιθανότερο είναι να δούμε τον Σωκράτη Διούδη κάτω από τα δοκάρια, τους Αυλωνίτη και Ευαγγέλου αμυντικό δίδυμο, αριστερά τον Γιόχανσον, δεξιά τον Ινσούα, τους Ρέις και Δώνη στον άξονα, τους Καμπέσας και Χατζηγιοβάνη στα «φτερά», τον Πίσπα στην κορυφή και τον Μουνιέ ένα «κλικ» πίσω από τον νεαρό.

Η αποστολή του «τριφυλλιού» θα αναχωρήσει σήμερα, Δευτέρα, για την Καρδίτσα όπου και θα διανυκτερεύσει, επιστρέφοντας στην Αθήνα αμέσως μετά τη λήξη της αυριανής αναμέτρησης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.