ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δημάτος: «Σοβαρές πιθανότητες ο Κυπελλούχος να αρχίσει από τον δεύτερο προκριματικό του Europa»

Όλα όσα ανέφερε ο Ανδρέας Δημάτος.

Δημάτος: «Σοβαρές πιθανότητες ο Κυπελλούχος να αρχίσει από τον δεύτερο προκριματικό του Europa»

Όπως αναφέρει ο Ανδρέας Δημάτος, στέλεχος της UEFA, οι αλλαγές στη σύνθεση του Europa League ενδέχεται να οδηγήσουν την ομάδα που θα κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας, δηλαδή είτε τον Παναθηναϊκό είτε τον Άρη, όχι στον πρώτο αλλά στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Με βάση όσα γνωρίζαμε ως τώρα, ο Κυπελλούχος θα άρχιζε την ευρωπαϊκή του προσπάθεια από τον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League παίζοντας στις 11 και 18 Ιουλίου. Ωστόσο με τα νέα δεδομένα υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες ο νέος Κυπελλούχος να αποφύγει έναν γύρο και να μπει απευθείας στον δεύτερο, παίζοντας στις 25 Ιουλίου και 1 Αυγούστου.

Οι άλλοι τρεις εκπρόσωποι της Ελλάδας στην Ευρώπη (αν κατακτήσει ο Ολυμπιακός το Conference League ίσως αλλάξουν τα δεδομένα) θα αρχίσουν την προσπάθειά τους από τον δεύτερο προκριματικό. Ο πρωταθλητής θα παίξει στον δεύτερο προκριματικό του Champions League στις 23-24 και 30-31 Ιουλίου. Οι άλλες δύο ομάδες που θα πάρουν ευρωπαϊκό εισιτήριο θα παίξουν στον δεύτερο προκριματικό του Conference League, στις 25 Ιουλίου και 1 Αυγούστου.

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 16.624 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.