ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Απίθανη ατάκα του Τεν Κάτε για τον Μουρίνιο και τα… πούλμαν!

Ο ατακαδόρος Χενκ Τεν Κάτε τα είπε όλα όπως... έπρεπε εν όψει της αναμέτρησης με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Απίθανη ατάκα του Τεν Κάτε για τον Μουρίνιο και τα... πούλμαν!

Η Αλ Τζαζίρα του Χενκ Τεν Κάτε αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης στον ημιτελικό του Μουντιάλ Συλλόγων, με τον πρώην «πράσινο» κόουτς να λέει τα εξής για την επικείμενη μάχη, μπλέκοντας και τον… Μουρίνιο:

«Μερικοί από τους παίκτες μου υποστηρίζουν τη Ρεάλ Μαδρίτης. Γνωρίζουν όλοι την ομάδα από το Play Station. Αλλά, τώρα θα παίξουν στ’ αλήθεια μαζί τους. Χρειαζόμαστε τρία πούλμαν απέναντι στη Ρεάλ. Ίσως να μπορεί να έλθει ο Μουρίνιο και βάλει ακόμη δύο πούλμαν».

Όσο για το δίλημμα Ρονάλντο ή Μέσι, ο Τεν Κάτε είπε τα εξής: «Το να επιλέξεις ανάμεσα στον Κριστιάνο και τον Μέσι είναι το ίδιο με το να επιλέγεις ανάμεσα σε δύο Rolls Royces. Η μία είναι κόκκινη, η άλλη είναι μπλε. Σε μερικούς αρέσει η μπλε, σε άλλους η κόκκινη».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.338 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.