ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τελείωσε η άδεια, δεν επέστρεψε ο Λουτσιάνο

Ο Λουτσιάνο Νέβες δεν έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, παρά το γεγονός ότι έπρεπε να είχε έρθει από το Σάββατο. Έντονος ο προβληματισμός στον Παναθηναϊκό για την περίπτωση του.

Τελείωσε η άδεια, δεν επέστρεψε ο Λουτσιάνο

Ο Βραζιλιάνος έπρεπε να επιστρέψει στην Ελλάδα από την άδεια των Χριστουγέννων την περασμένη εβδομάδα. Για την ακρίβεια, ο Λουτσιάνο ζήτησε κι άλλη άδεια από τους πράσινους (μέχρι το Σάββατο που μας πέρασε), μιας και είναι τραυματίας αλλά δεν επέστρεψε ούτε τότε.

Πλέον, είναι αδικαιολόγητα απών και στον Παναθηναϊκό επικρατεί έντονος προβληματισμός. Βέβαια η περίπτωση του δεν είναι ίδια με του Τσάβες, μιας και ο ποδοσφαιριστής, όντας τραυματίας, δεν μπορεί να βοηθήσει αγωνιστικά την ομάδα.

Παρόλα αυτά,  οφειλε να βρίσκεται πίσω, να είναι στις υποχρεώσεις της ομάδας και να ακολουθεί το πρόγραμμα αποθεραπείας που του έχει δώσει το ιατρικό τιμ. Ο παίκτης αναμένεται να τιμωρηθεί, ενώ θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν η ομάδα το φτάσει στα άκρα με ό, τι αυτό συνεπάγεται.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 31.878 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.