Χατζηγιοβάνης: «Εμείς ξέρουμε καλύτερα την ιστορία του Παναθηναϊκού από ότι οι ξένοι»

Panathinaikos24 Team
11.01.2018 | 17:07
Χατζηγιοβάνης: «Εμείς ξέρουμε καλύτερα την ιστορία του Παναθηναϊκού από ότι οι ξένοι» | Panathinaikos24.gr

Για το γεγονός ότι οι Έλληνες ποδοσφαιριαστές κατανοούν περισσότερο από τους ξένους τα προβλήματα του Παναθηναϊκού μίλησε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova

Για το ότι δεν σκοράρει πολλά γκολ ο Παναθηναϊκός: «Ποιότητα υπάρχει αλλά δεν ξέρω τι γίνεται στην τελική πάσα, θέλει και τύχη αλλά δεν τελειώνουμε καλά τις φάσεις, θέλει δουλειά στις προπονήσεις, οι ευκαιρίες είναι πολλές, αλλά δεν μπορούμε να σκοράρουμε».

Για τα ματς του 2018: «Πιστεύω ότι σε αυτά τα δυο ματς μπορούμε να παίξουμε επιθετικά και στον δεύτερο γύρο να έρθουν και τα γκολ».

Για το πότε θα πετύχει γκολ στο Πρωτάθλημα: «Το θέλω πολύ το γκολ είναι πολύ σημαντικό και περιμένω τη στιγμή και δεν ξέρω πως θα το πανηγυρίσω».

Για την Ελληνοποίηση του Παναθηναϊκού: «Εμείς καταλαβαίνουμε καλύτερα τα προβλήματα από τους ξένους. Εμείς ξέρουμε την ιστορία του Παναθηναϊκού και την βαριά φανέλα και νομίζω ότι πλέον είμαστε περισσότεροι Έλληνες».

Για το γιατί δεν ανεβαίνουν περισσότερα παιδιά από τις ακαδημίες: «Δεν είναι εύκολο γιατί δεν έχουμε την εμπειρία τη δύναμη και για αυλό δουλεύουμε καθημερινά και ακούμε τον προπονητή μας και παιχνίδι με το παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι και πιο ώριμοι, αλλά δεν είναι όσο εύκολο φαίνεται στον κόσμο».