ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεν “ψήνεται” ούτε με Ντιναμό Ζάγκρεμπ ο Κουλιμπαλί

Διαβάστε τι ισχύει.

Δεν

Εκτός από τη Μαλίν, η Ντινάμο Ζάγκρεμπ είναι η ομάδα που έχει κάνει πρόταση στον Παναθηναϊκό για τον Ουσμάν Κουλιμπαλί. Το ποσό που δίνουν οι Κροάτες είναι κοντά στις 200.000 ευρώ, όσα δηλαδή και οι Βέλγοι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής δεν “ψήνεται” ούτε με το ενδιαφέρον της ομάδας από το Ζάγκρεμπ. Ακόμα δεν έχει δώσει την τελική απάντηση στους ανθρώπους του “τριφυλλιού”, αλλά το πιθανότερο είναι να πει ότι δεν θέλει να πάει στην Κροατία. Ολα αυτά τη στιγμή που για τον Αφρικανό άσο ενδιαφέρονται κι άλλες ομάδες και μένει να δούμε αν θα γίνει μια νέα πρόταση στην ΠΑΕ ή όχι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.