ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Υπάρχει «θέμα» για Κουρμπέλη, αλλά…

Τι ισχύει με την υπόθεση του αρχηγού των «πρασίνων», σύμφωνα με δημοσίευμα.

Υπάρχει «θέμα» για Κουρμπέλη, αλλά...

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης αποτελεί μια από τις περιπτώσεις οι οποίες μπορούν, μέσω της πώλησής τους στο εξωτερικό, να φέρουν λεφτά στα ταμεία του Παναθηναϊκού.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον συλλόγων εκτός Ελλάδος, με τη Τζένοα να βρίσκεται ανάμεσα στη λίστα των υποψήφιων μνηστήρων, όπως ανέφερε δημοσίευμα του αθλητικού Τύπου του Σαββάτου.

Σύμφωνα πάντως με τα όσα αναφέρει η «Πράσινη», ο Κουρμπέλης έχει μπει για τα καλά στο «ραντάρ» συλλόγου από το εξωτερικό, όμως δεν πρόκειται για τη Τζένοα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 35.342 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την ίδια ώρα, ο Ουσμάν Κουλιμπαλί φαίνεται να εμμένει αρνητικά στις προσφορές της Μαλίν και της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις εντός της ερχόμενης εβδομάδας, σχετικά με την υπόθεση της πώλησής του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.