ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ

Μένει έως το καλοκαίρι ο Κουρμπέλης, την άλλη εβδομάδα η πρόταση της Σαμπντόρια

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης θα παραμείνει στις τάξεις του Παναθηναϊκού έως το καλοκαίρι, καθώς η Σαμπντόρια αναμένεται να καταθέσει την ερχόμενη εβδομάδα πρόταση για να τον αποκτήσει.

Μένει έως το καλοκαίρι ο Κουρμπέλης, την άλλη εβδομάδα η πρόταση της Σαμπντόρια

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης αναμένεται να παραμείνει στον Παναθηναϊκό έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και να ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας για την καλύτερη δυνατή της πορεία, τηρουμένων των αναλογιών.

Το μεσημέρι της Τετάρτης ολοκληρώθηκαν οι συνομιλίες μεταξύ του εκπροσώπου του 24χρονου ποδοσφαιριστή και του Παναθηναϊκού, με τον εκπρόσωπο του Κουρμπέλη να τονίζει ότι η Σαμπντόρια θα καταθέσει μεν πρόταση, αλλά θα το πράξει την ερχόμενη εβδομάδα.

Μάλιστα, ο ατζέντης του αρχηγού του «τριφυλλιού» διεμήνυσε στους «πράσινους» ότι η πρόταση των Ιταλών θα είναι σε εξαιρετικό επίπεδο και το κυριότερο, θα επιτρέπει στον Παναθηναϊκό να διατηρήσει στις τάξεις του τον ποδοσφαιριστή έως το καλοκαίρι, όπως συνέβη και στην περίπτωση του Βλαχοδήμου με τη Μπενφίκα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.191 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα δεδομένα αυτά λειτουργούν υπέρ του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος δεν θα χάσει άμεσα ένα από τα πολυτιμότερα στελέχη του ρόστερ, με τον Κουρμπέλη να συνεχίζει να ηγείται της ομάδας μέχρι το καλοκαίρι. Αυτό που μένει να φανεί είναι το εύρος της πρότασης που θα καταθέσει Σαμπντόρια, με τους Ιταλούς να κάνουν λόγο για ποσό που αγγίζει τα 2 εκατ. ευρώ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.