ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Όχι πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη του Παναθηναϊκού

Καλό θα είναι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός να το... πάρει αλλιώς και να μη συνεχίσει σε δρόμους περίεργους και με σκοπούς διαφορετικούς από το συμφέρον του Συλλόγου.

Όχι πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη του Παναθηναϊκού

Για όσους δεν καταλαβαίνουν, αναφερόμαστε στη σημερινή τοποθέτηση της ΠΑΕ. Οι “πράσινοι” εξέδωσαν ανακοίνωση έπειτα από καιρό. Ανακοίνωση που δεν αφορούσε άμεσα το “τριφύλλι”, αλλά τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό!

Οπως θα διαβάσατε, η ΠΑΕ χαρακτηρίζει προϊόν πολιτικής παρέμβασης την απόφαση και προσθέτει ότι καταλύει την έννοια κάθε λογικής.

Παράλληλα, στέκεται στην τιμωρία που της  είχε επιβληθεί στο περσινό περιστατικό στη Λεωφόρο με τον Ίβιτς  (η μοναδική “σύνδεση” που μπορεί να γίνει είναι αυτή) και ζητάει«ένδειξη αξιοπρέπειας την παραίτηση σύσσωμης της διοίκησης της ΕΠΟ αν θέλει τουλάχιστον να σώσει τα προσχήματα».

Δημάτος: «Σοβαρές πιθανότητες ο Κυπελλούχος να αρχίσει από τον δεύτερο προκριματικό του Europa»
Δημάτος: «Σοβαρές πιθανότητες ο Κυπελλούχος να αρχίσει από τον δεύτερο προκριματικό του Europa» 980 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την ανακοίνωση μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ

Δεν καυτηριάζουμε την απόφαση της ΠΑΕ να εκδώσει ανακοίνωση. Έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει κι εμείς δεν είμαστε εδώ για να υποδεικνύουμε.  Τονίζουμε, όμως,  και εξηγούμε το αυτονόητο:  Δε γίνεται εδώ και καιρό η ΠΑΕ να είναι… εξαφανισμένη, έχοντας φυσικά πολύ μεγάλα προβλήματα τα οποία “παλεύει” για να λύσει,  και ξαφνικά να βγάζει ανακοίνωση για μια απόφαση που δεν αφορά – άμεσα- την ομάδα!

Δεν υπάρχει καμία λογική σε αυτό. Δε χρειάζεται να παίζονται πολιτικά παιχνίδια, ούτε να εξυπηρετεί το τριφύλλι άλλα συμφέροντα. Οι “πράσινοι” πρέπει να κοιτάξουν πως θα διορθώσουν τα δικά τους λάθη και θα ξαναγίνουν μεγάλοι και τίποτε περισσότερο. Το τελευταίο διάστημα γίνεται μια προσπάθεια και αυτό το αναγνωρίζουμε.  Δεν μπορούμε, όμως, να μην κατακρίνουμε και τις “ανορθογραφίες”. Μια τέτοια ήταν και η σημερινή…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.