ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έκτη και… φαρμακερή για Τσάβες (vid)

Βρήκε αυτό που έψαχνε, αλλά δεν χαμογέλασε στο τέλος.

Έκτη και... φαρμακερή για Τσάβες (vid)

Ο Αντρές Τσάβες ήρθε με περγαμηνές στον Παναθηναϊκό, με τους φίλους του συλλόγου να βλέπουν στο πρόσωπό του έναν εν δυνάμει αντικαταστάτη του Μάρκους Μπεργκ στην κορυφή της επίθεσης. Ωστόσο τα πράγματα κύλησαν διαφορετικά, καθώς ο ίδιος πήρε την απόφαση να φύγει για την Αργεντινή στα τέλη του Νοέμβρη και να μην επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα.

Ο 26χρονος βρήκε τη λύση μέσω της Ουρακάν, η οποία του προσέφερε την ευκαιρία ουσιαστικού και αγωνιστικού επαναπατρισμού. Οι οπαδοί του συλλόγου ενθουσιάστηκαν από αυτήν την προοπτική και περίμεναν τον Τσάβες να… πιάσει σύντομα δουλειά, ωστόσο στις πρώτες πέντε αναμετρήσεις του έμεινε μακριά από τα δίχτυα.

Εν τέλει, άπαντες πανηγύρισαν στο παιχνίδι της 11ης Μαρτίου με τη Σαν Λορέντζο, όταν ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού σκόραρε στο τελείωμα του πρώτου ημιχρόνου. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τρόπο να απαντήσουν, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1 και… χαλώντας την επιστροφή του Τσάβες στο σκοράρισμα, διότι ο Αργεντινός επιθυμούσε η στιγμή αυτή να συνοδευτεί με νίκη.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 32.239 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.