ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σενάρια για ενδιαφέρον ελβετικής εταιρείας για την ΠΑΕ

Τι αναφέρουν πρόσφατα δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου για το θέμα.

Σενάρια για ενδιαφέρον ελβετικής εταιρείας για την ΠΑΕ

Το τελευταίο διάστημα επικρατεί κινητικότητα στον Παναθηναϊκό, καθώς στελέχη του «τριφυλλιού» αναφέρουν ότι βρίσκονται σε εξέλιξη επαφές με επενδυτές από το εξωτερικό για την ΠΑΕ, οι οποίοι μάλιστα φέρονται έτοιμοι στο άμεσο μέλλον να καταθέσουν πρόταση στον Γιάννη Αλαφούζο για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Πράσινη».

Συν τοις άλλοις, κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, μέσω της ιστοσελίδας filathlos.gr, η πληροφορία ότι εταιρεία ελβετικών συμφερόντων βλέπει μέσω της ΠΑΕ Παναθηναϊκός την ευκαιρία να εισχωρήσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο μέσω του «τριφυλλιού», με το δημοσίευμα να τονίζει ότι τα στελέχη της είναι ενήμερα για την κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο και μάλιστα έχουν πάρει απόφαση να καταθέσουν πρόταση στον Γιάννη Αλαφούζο.

Μένει να φανεί εάν θα υπάρξει κάποια κίνηση από το εξωτερικό στο άμεσο διάστημα. Για την ώρα πάντως, η πλευρά Γιαννακόπουλου και οι ξένοι συμπαίκτες του, μέσω του Athens Alive είναι οι μοναδικοί που έχουν γνωστοποιήσει το πλάνο τους για την επόμενη ημέρα του Παναθηναϊκού.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 31.436 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.