ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Τελεσίγραφο» Κουρμπέλη σε Κωνσταντίνου: «Η θα πληρωθούμε ή δεν θα προπονηθούμε»

Η συνομιλία του Δημήτρη Κουρμπέλη με τον Βασίλη Κωνσταντίνου για τις πληρωμές και την αντιμετώπιση της διοίκησης. Μια «γροθιά» οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού».

«Τελεσίγραφο» Κουρμπέλη σε Κωνσταντίνου: «Η θα πληρωθούμε ή δεν θα προπονηθούμε»

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αποφάσισαν να απέχουν από τις προπονήσεις στο Κορωπί μέχρι να τους καταβληθούν τα οφειλόμενά τους, με τον αρχηγό των «πρασίνων», Δημήτρη Κουρμπέλη, να ξεκαθαρίζει τα αιτήματα του ρόστερ συνομιλώντας με τον Βασίλη Κωνσταντίνου.

Ο 24χρονος μέσος κατέστησε σαφές ότι είτε θα υπάρξουν πληρωμές από τη διοίκηση σε όλους τους ποδοσφαιριστές, μηδενός εξαιρουμένου, ή θα ληφθούν άμεσα μέτρα που αρχίζουν με την αποχή, όπως και έγινε. Παράλληλα ο κάπτεν του Παναθηναϊκού τόνισε ότι οι διοικούντες την ΠΑΕ θα πρέπει να αντιμετωπίζουν ισότιμα τους ποδοσφαιριστές, δίχως να υπάρξουν διαφοροποιήσεις σε γκρουπ:

«Είμαστε όλοι μέλη μίας ομάδας. Δεν είμαστε σε δύο διαφορετικές ομάδες και έτσι πρέπει να αντιμετωπιζόμαστε. Ή θα πληρωθούν όλοι τα χρήματα που μας υποσχεθήκατε, ή δεν θα κατέβουμε για προπόνηση, μέχρι να πληρωθούν όλοι», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Κουρμπέλης στον Βασίλη Κωνσταντίνου.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.828 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.