ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκή Συμμαχία: «Σε ποιον αναλογεί η υποχρέωση προς Βέμερ;»

Ανακοίνωση με «βολές» κατά του Γιάννη Αλαφούζου και των χειρισμών του από την Παναθηναϊκή Συμμαχία.

Παναθηναϊκή Συμμαχία: «Σε ποιον αναλογεί η υποχρέωση προς Βέμερ;»

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο κ. Αλαφούζος, στα πλαίσια της αποδοχής της πρότασης της Pan Asia Investments γνωστοποίησε:

«3. Επαναλαμβάνει στην Pan Asia Investments –και το δηλώνει σήμερα δημοσίως- ότι θα αναλάβει πλήρως τις υποχρεώσεις του στο κομμάτι της συμφωνίας που του αναλογεί.».

Η υποχρέωση προς τον πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Jens Alexander Vemmer, σε ποιον αναλογεί ;

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.821 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έως πότε θα συνεχίσετε να ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΤΕ την ομάδα μας και να αφαιρείτε από τους ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ από εσάς ποδοσφαιριστές μας, αυτό που με κόπο κατακτούν εντός των αγωνιστικών χώρων ;

ΥΓ1 : Μαρίνο Ουζουνίδη, σε ευχαριστούμε για όλα όσα κάνεις και θεωρούμε ότι η θέση σου την επόμενη σεζόν είναι στον πάγκο του Παναθηναϊκού, αν οι συνθήκες είναι αυτές που θέλεις εσύ για να δουλέψεις.

ΥΓ2: Συγχαρητήρια στην ποδοσφαιρική ομάδα Κ-15, τον προπονητή κ. Θωμά Μαυρουδή και τον διευθυντή κ. Τάκη Φύσσα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...