ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Tα μέτρα ασφαλείας με Ατρόμητο

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε τους φιλάθλους της για τα μέτρα τάξης που θα ισχύσουν στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Tα μέτρα ασφαλείας με Ατρόμητο

Η ανακοίνωση των «πράσινων»:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει, όπως υποχρεούται από την απόφαση για τα μέτρα τήρησης της τάξης κατά τη διεξαγωγή του αγώνα Παναθηναϊκός – Ατρόμητος, για τα ακόλουθα:

.    Ο Ατρόμητος ζήτησε εισιτήρια για τους φιλάθλους του, αίτημα το οποίο αποδέχτηκε ο Παναθηναϊκός, αλλά απέρριψε η Αστυνομία για λόγους ασφαλείας. .    Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:30 την ημέρα του αγώνα..    Οι φίλαθλοι καλούνται να προσέλθουν στο γήπεδο μεμονωμένα, χρησιμοποιώντας κατά κύριο λόγο τα ΜΜΜ. .    Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους, σε ζώνες περιμετρικά του Γηπέδου, ώστε να αποκλεισθεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς και η πρόσβαση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων. .    Θα αποκλεισθεί η πρόσβαση και η είσοδος στο Γήπεδο φιλάθλων που θα βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. .    Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε φίλαθλο φέροντα πανό ή πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο. .    Οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν για την παρακολούθηση του εν λόγω αγώνα πρέπει να φέρουν μαζί τους Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο πέραν του εισιτηρίου που θα κατέχουν».

loading...