ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Θα γίνουμε καλύτεροι»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης και στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός θα βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι στάθηκε ο Ατζαγκούν, με δηλώσεις του μετά το ματς με τον Ατρόμητο.

«Θα γίνουμε καλύτεροι»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ατζαγκούν

«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Υπήρξε έλλειψη συγκέντρωσης και πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Χρειαζόμαστε χρόνο για να μπορέσει να υπάρξει βελτίωση και με το χρόνο θα γίνουμε καλύτεροι γιατί πιστεύει ο προπονητής σε εμάς αλλά το πιστεύουμε και εμείς οι ίδιοι.

Πιστεύουμε πολύ στους φιλάθλους. Είμαι απογοητευμένος γιατί τους δυσαρεστήσαμε γιατί μας υποστηρίζουν ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Ο προπονητής αποφασίζει ποιοι παίκτες θα παίξουν και ποιοι παίζουν. Θα κοιτάξουμε να παίξουμε καλά και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Δεν θέλαμε να χάσουμε. Αυτό που θα κάνουμε είναι να κοιτάξουμε τον αγώνα της Τετάρτης».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE