ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επεσαν οι υπογραφές!

Υπογράφτηκε η ρήτρα εμπιστευτικότητας ανάμεσα σε ΠΑΕ Παναθηναϊκός και Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ποια τα επόμενα βήματα για το ενδιαφέρον του τελευταίου για την είσοδό του στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Επεσαν οι υπογραφές!

Αυτό σημαίνει ότι ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τις ουσιαστικές εξελίξεις στο θέμα του ενδιαφέροντος της ποδοσφαιρικής ομάδας από τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ. Είναι, μάλιστα, εξαιρετικά πιθανό στα επόμενα 24ωρα να υπάρχει και η ολοκλήρωση της διαδικασίας, καθώς ο Γιαννακόπουλος θα πάρει στα χέρια του μέχρι την Πέμπτη τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ.

Ακολούθως ο Γιαννακόπουλος θα παραδώσει τη μελέτη στον Κινέζο «συμπαίκτη» του, προκειμένου να αποφασιστεί, από κοινού, αν θα προχωρήσουν στην είσοδό τους στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.  Οι όποιες αποφάσεις θα γίνουν γνωστές μετά το νέο έτος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...