Πράσινα έργα τέχνης (pics)

Διονύσης Δεσύλλας
17.12.2013 | 14:33
Πράσινα έργα τέχνης (pics) | Panathinaikos24.gr

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι πρωτοπόροι στις χορογραφίες στην κερκίδα. Τo panathinaikos24.gr σας παρουσιάζει τις «ομορφιές» στην εξέδρα του «τριφυλλιού».

Πολλές φορές όταν μιλάμε για τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδα, αρκετοί ξεχνάμε να αναφερθούμε στο γεγονός ότι αυτό που δημιουργούν σε κάθε αγώνα είναι κάτι το γνήσιο και πρωτόγνωρο.

Αρκετοί τα τελευταία χρόνια, τους έχουν κατηγορήσει για πολλά, αλλά όπως σε κάθε σχέση υπάρχουν τα προβλήματα και οι τριγμοί.

Όμως, δεν πρέπει να παραβλέψουμε πως έχουν σταθεί σε όλα τα τμήματα του συλλόγου με την ίδια αγάπη και σεβασμό, προσπαθώντας παράλληλα να περάσουν αυτή τη θέρμη και σε όλους τους αθλητές ή αθλήτριες δημιουργώντας την ιδανική ατμόσφαιρα με συνθήματα και χορογραφίες.

Όσοι πηγαίνουν να παρακολουθήσουν αγώνες του «τριφυλλιού», βλέπουν την ατμόσφαιρα, βγάζουν φωτογραφίες, βίντεο κλπ αλλά λίγοι ξέρουν πως για να ετοιμαστεί ένα «κορεό», κάποιοι βάζουν χρόνο, χρήμα και μεράκι ώστε να καταφέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα για την «ΑΓΑΠΗ» τους.

Προσπαθήσαμε και συγκεντρώσαμε τις καλύτερες χορογραφίες που έχουν παρουσιαστεί σε οποιοδήποτε γήπεδο, εντός κι εκτός συνόρων, από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και σας τις παρουσιάζουμε.

 Πάνος Καραουλάνης

Ενότητες