ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Για τη νίκη στο ΟΑΚΑ»

Μόνο αδιάφορη δεν θα παρουσιαστεί στο ΟΑΚΑ η Μακάμπι Τελ Αβίβ, όπως τόνισε ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Νίκολα Βούιτσιτς, ξεκαθαρίζοντας πως τέτοια παιχνίδια μετράνε και στο γόητρο.

«Για τη νίκη στο ΟΑΚΑ»

«Δεν μπορώ να καταλάβω πώς λένε κάποιοι ότι το ματς με τον Παναθηναϊκό είναι αδιάφορο. Είναι εξίσου σημαντικό με όσα προηγήθηκαν. Δεν κερδίζεις μόνο δύο βαθμούς από ένα τέτοιο παιχνίδι, αλλά νιώθεις υπερήφανος γιατί έχεις νικήσει έναν ισχυρό αντίπαλο και έχεις δώσει χαρά στους οπαδούς σου. Δεν θα είμαστε αδιάφοροι στην Αθήνα, θέλουμε τη νίκη», ανέφερε ο Νίκολα Βούιτσιτς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.