ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μοίρασε… Ελπίδα!

Την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ» επισκέφτηκε για μία ακόμη χρονιά σύσσωμη η ομάδα του Παναθηναϊκού, μοιράζοντας δώρα, αγάπη και χαρά σε παιδιά που τα έχουν πραγματική ανάγκη.

Μοίρασε... Ελπίδα!

Τους «πράσινους» υποδέχθηκαν με θέρμη τα παιδιά και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η οποία τους μοίρασε γούρια για το 2014. Οι παίκτες του «τριφυλλιού» με τη σειρά τους, της παρέδωσαν μια μπάλα με τις υπογραφές όλων ενώ έγραψαν και σε χάρτινα στολίδια τα οποία τοποθέτησαν στη συνέχεια στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

«Ο Παναθηναϊκός έρχεται εδώ κάθε χρόνο και για εμένα είναι η δεύτερη φορά. Είναι σημαντικό για την ομάδα. Αυτά τα παιδιά αποτελούν παράδειγμα για όλους μας γιατί είναι μαχητές. Και εμείς δίνουμε αγώνες για το επάγγελμά μας, αλλά οι αγώνες αυτών των παιδιών είναι πιο σημαντικοί. Τα παιδιά αυτά έχουν αποτελέσει έμπνευση για εμάς κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών. Είναι ευκαιρία για τους νέους αθλητές να πάρουν βιώματα από αυτά τα παιδιά», δήλωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Από μέρους του, ο Μάικ Μπατίστ, τόνισε: «Για μια ακόμη χρονιά είμαι εδώ. Είναι πολύ σημαντικό να δίνουμε χαρά σε αυτά τα παιδιά τα οποία αποτελούν παράδειγμα για όλους μας. Εύχομαι καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.614 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.