ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!

H Mακάμπι καταφεύγει στη Euroleague, με ένα σοβαρό αίτημα για τα ματς του Βελιγραδίου!

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου - Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!

Η Μακάμπι κάνει επαφές για να πετύχει την αύξηση του επιτρεπόμενου αριθμού θεατών στους αγώνες με τον Παναθηναϊκό στο Βελιγράδι την επόμενη εβδομάδα.

Προσπάθεια για να αυξήσει τον επιτρεπόμενο αριθμό θεατών στο Βελιγράδι για τους αγώνες (έναν ή δύο) με τον Παναθηναϊκό AKTOR για τα playoffs της επόμενης εβδομάδας καταβάλλει η Μακάμπι, όπως αναφέρει το Sports Walla.

Η ομάδα του Τελ Αβίβ με βάση τα ισχύοντα μπορεί να έχει στο πλευρό της μόλις 300 φιλάθλους, ωστόσο είναι σε επαφές με την αστυνομία του Βελιγραδίου, με στόχο να αυξηθεί ο αριθμός των επιτρεπόμενων θεατών όσο πιο κοντά γίνεται στους 1.000.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 176.847 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Υπενθυμίζεται πως τα δύο παιχνίδια θα γίνουν στην Belgrade Arena, τη Μεγάλη Τρίτη στις 20:00 και τη Μεγάλη Πέμπτη στις 21:45, εφόσον χρειαστεί.

Η Μακάμπι με εξαίρεση τον πρώτο αγώνα της regular season παίζει στο Βελιγράδι τα εντός έδρας παιχνίδια, λόγω της έκρυθμης κατάστασης με την Παλαιστίνη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.