Πράσινη… οικογένεια
Ακόμα μια απόδειξη πως ο Παναθηναϊκός φέτος βγάζει... υγεία και είναι μια... οικογένεια, εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου.
Το πρωί, μετά το τέλος της προπόνησης και στη διάρκεια του καθιερωμένου γεύματος ο Γιάννης Αναστασίου μοίρασε συμβολικά δώρα σε όλους τους παίκτες και το επιτελείο, δείγμα του δεσίματος και του καλού κλίματος εντός των αποδυτηρίων.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού επέλεξε από ένα γούρι, το οποίο και ήταν τοποθετημένο σε μια καλαίσθητη συσκευασία.
Στη συνέχεια οι παίκτες του τριφυλλιού διάλεξαν από μια σειρά υποψηφίων την Χριστουγεννιάτικη Κάρτα η οποία και φτιάχτηκε από μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και θα χρησιμοποιηθεί ως βασική στην καμπάνια εν όψει των γιορτών. Ο φίλος της ομάδας που την σχεδίασε θα την πάρει σε… μεγέθυνση μαζί με τις υπογραφές των παικτών, συν ένα διαρκείας για τα υπόλοιπα παιχνίδια!
RETRO STORIES
Ακολούθησε το PANATHINAIKOS24 στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Δες όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Panathinaikos24.gr
🎙️Βρες και κάνε subscribe στο Podcast του PANATHINAIKOS24 στο Spotify, στα Apple Podcasts, σε Google Podcasts και στο Castbox