ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πράσινη… οικογένεια

Ακόμα μια απόδειξη πως ο Παναθηναϊκός φέτος βγάζει... υγεία και είναι μια... οικογένεια, εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου.

Πράσινη... οικογένεια

Το πρωί, μετά το τέλος της προπόνησης και στη διάρκεια του καθιερωμένου γεύματος ο Γιάννης Αναστασίου μοίρασε συμβολικά δώρα σε όλους τους παίκτες και το επιτελείο, δείγμα του δεσίματος και του καλού κλίματος εντός των αποδυτηρίων.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού επέλεξε από ένα γούρι, το οποίο και ήταν τοποθετημένο σε μια καλαίσθητη συσκευασία.

Στη συνέχεια οι παίκτες του τριφυλλιού διάλεξαν από μια σειρά υποψηφίων την Χριστουγεννιάτικη Κάρτα η οποία και φτιάχτηκε από μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και θα χρησιμοποιηθεί ως βασική στην καμπάνια εν όψει των γιορτών. Ο φίλος της ομάδας που την σχεδίασε θα την πάρει σε… μεγέθυνση μαζί με τις υπογραφές των παικτών, συν ένα διαρκείας για τα υπόλοιπα παιχνίδια!

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.329 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.