ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Νίκη και… Final 4!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Κυριακή στις 12.00 εκτός έδρας τον Πρωτέα Βούλας στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας και θέλει το «εισιτήριο» για το Final-4 της διοργάνωσης.

Νίκη και... Final 4!

Η προπονήτρια του Τριφυλλιού, Γιασεμή Σαμαντούρα μιλώντας για την αυριανή αναμέτρηση, τόνισε: «Παίζουμε ένα δύσκολο νοκ άουτ εκτός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πρωτέα, μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα, που έχει έξτρα κίνητρο για τη νίκη, μετά την ήττα της στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος από το Ελληνικό.

Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και επικεντρωθεί στο αγωνιστικό μας πλάνο και την ψυχολογία την τελευταία περίοδο, με έμφαση τεχνικά στη σημαντική και απαραίτητη αναπροσαρμογή των πλάνων μας εξαιτίας του τραυματισμού της Δίελα. Ελπίζω να γίνει ένας αγώνας σε αγωνιστικά πλαίσια, και να κερδίσει η ομάδα που θα παίξει το καλύτερο μπάσκετ».

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί livestreaming από το sporthero.gr.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.275 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.