ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δώνης: «Καλύτεροι στον β’ γύρο»

Ο Χρήστος Δώνης τόνισε ότι είναι ικανοποιημένος από την σημερινή εμφάνιση της ομάδας, έθεσε ως στόχο την κορυφή, ενώ υπογράμμισε πως ο Παναθηναϊκός θα βελτιωθεί στον δεύτερο γύρο.

Δώνης: «Καλύτεροι στον β’ γύρο»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν πολύ σημαντικό το παιχνίδι για μας, θέλαμε τη νίκη και το καταφέραμε. Ήμασταν καλοί σε όλη την διάρκεια του αγώνα και δεν απειληθήκαμε. Έχουμε μπροστά μας την διακοπή και επιστρέφουμε πιο δυνατοί. Είμαστε μια νεανική ομάδα και τα σκαμπανεβάσματα θα υπάρχουν, όμως πρέπει να  βάλουμε σταθερότητα στο παιχνίδι μας. Είμαστε μια μεγάλη ομάδα, κοιτάμε πάντα την κορυφή και θέλουμε να βρισκόμαστε πάντα στο top».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...